Идва времето, когато мандрите награждават млекопроизводителите

2

Не се усмихвайте. Не е шега.Точно така е. Разбира се, че не става дума за България. Но дано и у нас да се случи.

Обединената млечна кооперация за преработка на мляко в Швейцария (VMMO) награди 113 млечни ферми  за производството на 20 години висококачествено мляко. С тази чест VMMO иска да почете млекопроизводителите за изключителната им работа през тези години.

Тази награда се присъжда изключително на  производители на мляко, които 20 години са произвеждали  мляко без загуба на качество.

  • “20 години безупречно качество на млякото не е въпрос на късмет, а доказателство за ефективност, чистота, надеждност, ангажираност и наслада от професията”, се казва в съобщението на VMMO.

Вицепрезидентът на VMMO  връчи на 113 уважавани фермери  гравирана камбана или ваучер за хотел. Церемонията се състоя в петък в Kirchberg SG. “Производителите на мляко работят 7 дни в седмицата и 52 седмици в годината, за да могат да предлагат на потребителите натуралното мляко с най-високо качество”, подчертава VMMO.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Имат характер и добър манталитет мандрата и фермерите са взаимно свързани между тях трябва да има доверие и коректност и произвеждане на качествен продукт да стигне до потребителите

  2. ХОРАТА ВЗАИМНО СИ УВАЖАВАТ ТРУДА КОЙТО СА ПОЛОЖИЛИ ПРЕЗ ТЕЗИ ГОДИНИ .
    ИМАТ ЧЕСТ И ВЪЗПИТАНИЕ

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here