Самолетът на фермерите – номер едно

0

Най-после нещо хубаво да се отчита в статистическите изследвания за земеделските производители. Те най-редовно и често вдигат самолета.

От направените наскоро проучвания, относно коя професия е сексуално най-активна, се получиха интересни резултати. Проучването е направено от  Европейските производители на секс играчки.
В проучването са участват повече от две хиляди анкетирани, работещи в различни области. Оказа се, че най-големите любители на сексуалните удоволствия далеч не са творческите личности. Най-често, обикновените  селски момчета, физически силни, които живеят на чист въздух, правят секс. Самите фермери са казали, че поне веднъж седмично сексуалната близост се среща в 33% при тях. Те обясниха, че са „необичайно добри в интимния живот“.

Освен тях и архитектите се справят добре – правят секс ежедневно. Но за журналистите статистиката не е много ярка. Представителите на тази професия са твърде “объркани”, така че, сексът в 20% се случва веднъж месечно.

Въпреки това, производителите на секс играчки смятат, че интимният живот е много индивидуален, но някои тенденции са очевидни. И така, физическата активност, енергия и жизненост оказват влияние върху сексуалната активност. Значителна роля играе натовареността на работното място.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here