Дъщерите на DELTA SOLERO

0

Дъщерната група на Delta Solero получи много положителни реакции по време на шоуто в началото на декември в Зволле.
В групата бяха включени дъщери от трето до пето отелване. Средното жизнено производство на тези животни е  почти 45 000 кг мляко с 4,35% мазнини и 3,62% протеин. Тoвa са крави, които произвеждат хубаво, гъсто мляко в продължение на много години без никакви проблеми. 

В родословието на Solero намираме устойчиви характеристики, както от страна на бащата, така и от майката. Solero е внук на Етазон Ренате и произхожда от семейство крави Remarlinda. Това семейство крави е известно и с биковете си като Goldmar, Vitesse, Titanium и Atlantic.

Дъщерите на Delta Solero със сигурност не са твърде големи, но пък са с добри вимета и съмногo добри крака. Те имат добра плодовитост, произвеждат безпроблемно, много гъсто мляко, което също води до високо производство.
Следователно Solero се оценява много високо, както за по-добро здраве, така и за по-добра ефективност на живота.
Безпроблемните дъщери на Солеро получават средно 8% повече мляко от същото количество фураж, което поемат техните колежки. Производството на повече мляко с по-малко фураж води до по-висок добив и също води до по-висока ефективност на фосфатите и азота.

Еминем
в стихията си….

Бащата на Солеро –  Еминем  е роден на 17 декември 2002 г., което го прави най-старият жив бик Холщайн в Германия, според вносителят на генетичен материал – GGI. Въпреки това бикът все още е в отлично здраве.

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here