Супер календар за новата 2020 година на Асоциацията на Монбелиарда и Симентала

0

За да бъдеш на върха, е необходимо и най-малките детайли да се изготвят перфектно за да могат да направят впечатление. Един от тези детайли е годишния календар, които издават фирмите, холдингите, кооперативите, асоциациите, ако искате и отделните ЗП. В този календар, издаващите го искат да напомнят за себе си през цялата година на ползващите, да им дават полезна и точна информация, а по някой път просто човек да си „изплакне” окото, както се казва. Например германците слагат на кориците на своите календари красавици – краварки, овчарки, трактористки и др. Мисля, че испанците излязоха още по-предприемчиви и поместиха на техен календар най-красивите фермери на страната.

Тази година доста асоциации издадоха календари. В редакцията вече ни изпратиха такива от НОКА, Котленска овца и този на НАРМС – Националната асоциация на Монтбелиарда и Симентала.
Екипът на ръководст-вото, воден от пред-седателя Атанас Атана-сов ни изненада с нова визия на техния календар за 2020 г. Именно този календар ще продължи началото, което поставихме с разчитането на каталозите за бици –

Каталог на разплодниците – история,

Как да четем каталога за бици

 Просто получихме поредното нагледно предизвикателство от тази асоциация.
Как ни предизвикаха.
Защото в техния календар, освен хубавите фотоси на биците има и пълна информация за всеки бик. С други думи, фермерът, ако си постави календара в офиса, ще има цял месец време да разгледа подробно информацията за бика на месеца.

Интересното за този календар  е, че от презентираните бици, всеки може да си закупи семенен мате-риал от асоциацията.

Единственото, което трябва да направи да се запознае внима-телно с данните за бика и да се обади на тел. 0877388099 за повече информация и да си поръча желаната от него генетика.
А това не са случайни бици. Това е черешката на тортата по отношение на двете породи.
Бик HERZSCHLAG /месец март/ – от породата Симентал е номер едно. Същата позиция заема и бик MILTON от Монбелиарда.

И още нещо. Съвсем дискретно, на всяка страница на календара е записано – данните са актуализирани за всеки бик от института De L Elevage-Франция.

Отново поздрави за зооинженерите – селекционери от НАРМС.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download

Govedovad.com

Всички права запазени, използване на материала, само след съгласуване с Govedovad.com!

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here