Haskovo.Live: Игра на рулетка. Пак ветеринарите ли са виновни

2

Време за прочит: 2 минути

За всичко сякаш ни са виновни ветеринарните специалисти. Били те държавните или практикуващите. В този случаи вероятно пак те ще са виновни. Позволяваме да съществуват такива търговски обекти, като купуваме от тях продукти.
Защо купуваме и ние не знаме. Може би затова, че всяко забранено нещо е интересно. Едва ли вкусовите качества на тези продукти са най-доброто.
За сигурността по отношение на здравето пак нищо не знаем. Вероятно играта от времето на руските дворяни-рулетка се връща. вместо с пистолети с продуктите от такива бараки.

Два бракувани микробуса, паркирани на пътя с. Минерални бани – с. Караманци са превърнати в ….. хранителен магазин . Гледката е повече от грозна. Но, по-важното е, че подобна крайпътна сергия за продаване на храна е в абсолютен разрез в всички изисквания и норми.

Контролиращ орган са БАБХ, от където могат да се чувстват сезирани с тази публикация.
Продажбата на храна и напитки на пътя не е новост . Въпреки забраната, сергии има и по пътя Хасково- Кърджали. Но ако приемем, че продажбата на открито , без какъвто и да е контрол на зеленчук, домашното вино и мед е някакво негласно правило от страна на институциите за стимулиране на домашното производство, то подобна бакалия със сигурност няма място на пътя . Не че продавачите на собствена продукция имат.

haskovo.live

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ами недей купува от такива обекти това е само заслон според мен при лоши метереологични условия там продават хората.Има си големи вериги от там купувай кеф ти луда крава кеф ти салмонела кеф ти свински грип кеф ти чума всичко има там със неясен произход внос от депутатска фирма

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here