SOFT-AGRO: Инициатива за подпомагане на фермерите по време на пандемията от КОРОНАВИРУСА

0

време за прочит: 1 минута

С любезното съдействие на г-жа Елена Бабенко, Govedovad.com подготвя съвместен проект със SOFT-AGRO.COM, който продължаваме с материала:

Специално за Govedovad.com, получихме от координатора  на SOFT-AGRO.COM,   г-жа Елена Бабенко

ИНИЦИАТИВАТА НА НЕМСКИТЕ ЕКСПЕРТИ ЗА ПОДПОМАГАНЕ ФЕРМЕРИТЕ ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯТА ОТ КОРАНВИРУСА.

Топ Аграр започна кампания за обмен на опит между фермерите, относно предпазните мерки, свързани с пандемията на коронавирус.

В дните на пандемията е важно да продължим да работим.
Изпратете и вашите препоръките си помогнете на колегите си.

Първата получена препоръка звучи така: Редът във фермата по време на  пандемията от короновируса.

Коронавирусът тревожи фермерите, както малките семейни предприятия, така и големите предприятия с наети работници. В момента мениджърите на компанията правят всичко възможно, за да намалят риска от инфекция чрез различни вътрешни мерки. Номер едно от тези мерки е миенето на ръцете по всяко време, дори е по важно от всичко друго.

Например някои предприятия разделиха служителите си на работни групи, които се хранят по различно време и работят разделени. Други инсталират допълнителни дезинфектанти.

Ето пример  как компанията Zenger от Orzberg (Hessen) решава проблема:

За да защитим, доколкото е възможно, реда на работа в предприятието и благодарение на това и нашите служители и животни сме променили няколко неща в нашата дейност.

Сутрешните срещи на екипа се провеждат в групов чат на WhatsApp. Служителите трябва да избягват контакт помежду си по време на почивките и да се хранят отделно. За съжаление, грижата за животните отдома не е възможна.  .

Какви предпазни мерки сте предприели във вашата компания? Какво правите, за да предотвратите разпространението на вируса, да го забавите и да продължите работата на предприятието?

Напишете своите съвети и предложения в коментарите и помогнете на колегите си.

Източник:soft-agro.com

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here