HL-TopMix / Промоционална програма за силажни добавки от HL-TopMix

0

HL-TopMix за поредна година стартира промоционална програма за силажни добавки. Програмата предоставя възможност на всеки, закупил 5 броя инокуланти с марка Agravis да получи допълнителни услуги като:

  • Безплатен анализ на приготвения силаж/сенаж

Анализите се извършват в акредитирана лаборатория в Германия, където прецизно се изследват компонентите и качествата на силажа.

  • Индивидуална консултация за хранене

На база на получените хранителни стойности, специалистите на компанията ще изготвят препоръчителна дажба за балансирано и оптимално хранене на животните. А с помощта на мобилна термокамера ще могат да идентифицират евентуални зони на затопляне в силажната яма.

Използването на инокуланти гарантира безпроблемен процес на силажиране, в зависимост от съдържанието на сухото вещество и вида на растителната маса. Правилният избор на добавка за силажиране е от особена важност за производството на качествен фураж. А от качеството на фуража зависи продуктивността във всяка ферма. Прецизната подготовка на дажбата и нейният баланс са ключови за оптимизацията на разхода за фураж, без да се прави компромис с пълноценното хранене.

Инокулантите, който се грижат за протичането на ефективната ферментация в процеса на силажиране са:

ProFerm® HC – специално разработена биологична добавка за тревни силажи, която подпомага консервирането и осигурява високо качество на силажа. Съдържащите се в него специално подбрани хомоферментативни млечнокисели бактерии, преобразуват растителната захар в млечна киселина. Това води до повишаване на вкусовите качества на силажа и по-високия прием от животните. Една опаковка от 200 гр е достатъчна за 250 тона силаж.

BioCool®Extra HC – концентрирана биологична силажна добавка, за подобряване аеробната стабилност на царевичен силажа със съдържание на сухото вещество >35%. Инокулантът съдържа специално подбрани хетероферментиращи млечнокисели бактерии, които поддържат естествената ферментация на млечната киселина и аеробната стабилност при разпечатване на ямата. Тази добавка спомага потискането и развитието на дрожди и плесен. Една опаковка BioCool®Extra HC от 600 гр е достатъчна за обработката на 250 тона силаж.

За допълнителна информация и заявки за покупка пишете ни на: sales@hl-topmix.com, на фирмената интернет страница:
www.hl-topmix.com или във Facebook: www.facebook.com/TopMixLtd

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here