Alter Eco представя гамата от тревен млечен шоколад в САЩ

0
време за прочит: 2 минути
Американската  марка Alter Eco пуска през юни нова колекция шоколад от млечно мляко.
Направен с 46% перуанско какао, за шоколадът се казва, че представлява “финна, кремообразна текстура”.
Линията е без глутен и се предлага в три вкуса: с  мляко получено от крави с тревно хранене, от крави с  мляко с тревно хранене и със солени бадеми, с мляко получено от крави с тревно хранене и с мляко с ориз.
Според Alter Eco, кравите, хранени с трева, имат достъп до открито 365 дни в годината и са на откритите пасища два пъти по-дълго от стандартите.
Освен това,, марката се ангажира да влага в продуктите само чисти съставки, което означава, никога да не е използван царевичен фураж. С диетата, съставена от 90% трева, всичко, което ядат кравите, се отглежда директно на пасището.
Alter Eco твърди, че всеки продукт е сертифициран по USDA Organic и опакован в FSC със сертифицирана хартия.
„Толкова много хора обичат класическият вкус на млечен шоколад, така че, искахме да създадем колекция, която не само има вкус на ретро, но подкрепя възстановителните селскостопански и устойчиви практики, които знаем от детството си“, заяви Майк Форбс, изпълнителен директор на Alter Eco.
Той добави: „Горди сме, че създадохме продукт с млечен шоколад, който е в съответствие с нашите високи стандарти.“
Новата колекция ще се присъедини към портфолиото на трюфели, които варират с 47-90% какао – и веган тъмни шоколадови кокосови клъстери .
От юни новата колекция шоколад за мляко от крави хранени с трева на Alter Eco ще бъдат достъпна за закупуване в цялата страна при големите търговци на хранителни стоки за цена от 3,99 долара за 75 г бройката.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here