Забранено в САЩ

0

Във всяка страна има забранени храни за предлагане в магазинната мрежа. Вероятно са забранени и за консумация от хората. В Америка също има малък списък с храни, които е забранено да се появяват по магазините. Най-интересното е, че в останалия свят всички долу цитирани, забранени в САЩ продукти  са разрешени.

1. Конско месо

Конското месо е забранено в страната. В никакво състояние на месото човек не може да го купи, както и карантии от него, или  наденица. Също така е невъзможно да внесете конско месо от чужбина, защото това е забранено от Закона…

 

2. Абсент

В САЩ напитката е забранена, тъй като съдържа пелин в големи количества. В страната тази билка е включена в групата на органичните наркотични вещества, които пристрастяват  потребителя.

3. Мляко

Самият продукт мляко е разрешен за консумация. Всички го пият без изключение, въпреки че има някои ограничения. В някои американски щати е разрешено да се продава изключително пастьоризирано мляко, но в никакъв случай не натурално. Казано с други думи, не можете да си купите от фермата натурално мляко. Явно е, че американците нямат нашата Наредба 26.

  1. Киндер изненада

    Играчката в шоколад, обичана от всички деца в Америка, е забранена. Никъде не може да се намери в магазините и супермаркетите. Факт е, че в страната е имало случаи, когато децата са се задавили от малките части от играчките, опитвайки се да ги изядат. Те просто смятат, че играчките вътре също са годни за консумация. Запомнете.  Ако някой донесе този продукт в САЩ от чужбина, той ще получи глоба от две хиляди долара.

    5. Алкохолни енергийни напитки 

    Американците вярват, че всяка енергийна напитка може да нанесе огромна вреда на човешкото здраве, особено в тандем с алкохола. И това наистина е правилното решение, което не би навредило да се приложи на практика в целия свят.
    Някои забрани, както в случая с енергийните напитки, са наистина оправдани.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here