RinderAllianz – бикове на върха

0

 Govedovad.com: Както повечето наши говедовъди знаят, че три пъти годишно се извършва класация на биковете, според заслугите им, независимо дали са геномни или по-стари.
Това се случва три пъти през годината – април, септември и декември, когато излизат и класации за света, за Европа, за водещите страни в говедовъдството, по породи, за младите бикове, за бици на които вече е свършил теста на дъщерите.
Преди доста години, по време на зимната класация, гост ни беше Изпълнителният директор на Говедовъдния съюз на Саксония. През целият ден човека беше напрегнат, обаждаше се по телефона, мълчеше и нервно се разхождаше. Последното му обаждане беше някъде към 18 часа. След като приключи разговора, със сълзи на очите започна подред да целува всички присъстващи. Техният бик Клоун беше оглавил класацията на Германия. Последва покана за вечеря на присъстващите в чест на първенеца Клоун.

С право сега ще ви запознаем с резултатите постигнати от съюза RinderAllianz-Германия. Всъщност “Геномика” ООД е техен представител за България и желаещите могат да си поръчат сперма от водещите бици от сегашната класация.

Погледът към новите списъци на ТОП класацията кара лицата на целия екип на RinderAllianz да се усмихват, а шампанските тапи да изскочат от бутилките, защото новодошлия Gladius води редиците на геномните млади бикове!
Синът на Gazebo също е номер 1 в чисто новия RZ € списък .

За първи път оценката на развъдната стойност за август вече е много безопасно, икономично средство, което прави вашите решения за развъждане измерими: RZ €! Това е нова обща развъдна  стойност, която допълва RZG и се дава в евро. Използвайте стойността като нов инструмент за управление!

„Колегите“ на Gladius също са на фантастични позиция:

  • Геномни бици: 11 бика на  RinderAllianz сред ТОП 50 RZG и 8 сред ТОП 50 RZ €!
  • Тествани дъщери: 9 бика сред ТОП 50 RZG & RZ €

С този сегмент от висок клас можем перфектно да обслужваме вашите индивидуални изисквания!  Ще видите, че геномният  фаворити бик Halifax P новодошлите  Garo Red, Benicio и Gaviano .обогатяват нашата селекция.

Ако хвърлите поглед към доказания сегмент на дъщерите, сърцата ви ще бият по-бързо. Разберете повече за „деликатесите“ Bonum и Singer  в нашия коментар. Освен това, Armada PP и Menko  тръбят с първите си дъщери.

Както можете да видите, предлага се много и това не прави избора по-лесен. Но: нашата полева услуга ще се радва да ви предостави компетентни съвети!

За България се обръщайте към фирма “Геномика” ООД- тел:088 610 20 77 – д-р Маргита Христова – Григорова

  Пожелаваме ви много забавление при изучаването на биковете и добро здраве за в бъдеще. Вашият екип на RinderAllianz

Halifax P https://rinderallianz.de/holstein/bullenangebot/genomisch/

Garo Red https://rinderallianz.de/holstein/bullenangebot/genomisch/

Singer https://rinderallianz.de/holstein/bullenangebot/gesext/

Armada PP https://rinderallianz.de/holstein/bullenangebot/gesext/

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here