„Нищо не е толкова постоянно, колкото промяната”

0

време за прочит: 2 минути

Govedovad.com: В целия свят развъдните организации, селекцията, науката, производството на сперма, се обединяват и наистина правят чудеса. Германците от няколко години са тръгнали по този път виждайки, какво се ражда в САЩ и Канада. Преди няколко години, Съюзите на говедовъдите в Германия – разбирай нашите развъдни организации, започнаха да се обединяват по два или три, за да могат в по-кратки срокове да тестират младите бикове и да вкарат в производството новата, по-добра генетика.
За тези няколко години, обаче, науката по селекцията и генетиката, отиде толкова напред, че сега вече две организации са малко, за бързото развиване на новите идеи и бърз ход напред.
Какво направиха германците, просто преди няколко седмици се обединиха пет организации и на вашето внимание предоставяме тяхното обръщение по време на първата им пресконференция.


„Нищо не е толкова постоянно, колкото промяната“. Не е по-различно и в развъдната индустрия – винаги има нови предизвикателства. PhönixGroup се изправя пред тези задачи заедно с фермерите и животновъдите!

Кои сме ние?

PhönixGroup свързва пет развъдни организации от Северна до Южна Германия:

RinderAllianz GmbH
RBB Производство на говеда Берлин-Бранденбург GmbH
Qnetics GmbH
Rinder-Union West eG
Rinderunion Баден-Вюртемберг eV
Ние сме отворени за други партньори.

С повече от 1 милион крави, ние обединяваме 50% от популацията на германския Холщайн и можем да се позовем на над 1,2 милиона общо осеменяване в тези области.
PhönixGroup определя тенденциите в развъждането и на симентала и кафявите “швейцарци”.
В петте организации се отглеждат общо почти 300 000 сименталски и 54 000 кафяви швейцарски крави. Ние също така предоставяме на нашите клиенти оферта от бикове от Джерсей и от месните породи – разнообразието е част от нашата философия за развъждане. Ние също гарантираме безопасност и най-високо качество.
PhönixGroup продава над 4 милиона порции сперма у нас и в чужбина!

Обединяване на компетенции

Годините на успешна развъдна работа на петте организации вече са свързани, ноу-хау и научни открития се вливат в PhönixGroup. Нашата основа е успешната работа на много поколения от нашите животновъди – трябва да бъде и в бъдеще.  Вече работихме успешно в отделните асоциации.

Сега ставаме още по-добри и по-ефективни – за местните ферми и с местните животновъди!

Заедно искаме да създадем успешна развъдна програма и да разширим националните и международните си позиции.

Нашият успех е успехът на фермерите!

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here