Продукти с марка “Пършевица” – екологично чисти

Всички търсим път към природата, тя ни дава живот, енергия, свобода.
Използваме нейните творения за да градим бъдеще, бъдеще в което това, което консумираме е това, което природата е създала, а ние балансираме и съчетаваме иновациите с нейната неповторимост.
Затова с отговорност подхождаме към целия процес на производство. Опазваме природата, като преработваме торовите отпадаци в биогаз и електричество, а с получения биотор наторяваме полята си, където сами отглеждаме храната за нашите животни.
Разположили сме мандрата в планината на 1300 м надморска височина, сред вековни гори, където миклофлората и чистия въздух са уникална среда за създаването на качествените продукти, а целият цикъл, започвайки от фуража, през млякото, до крайния продукт ни позволява да контролираме качеството, защото е в нашето ДНК да произвеждаме висококачествени продукти по природен начин, вече повече от 25 годин Защото сме ПЪРШЕВИЦА. ЗАЩОТО НИ Е В ПРИРОДАТА.

 

Посещавайки търговските обекти за хранителни продукти, неминуемо ще видим богатата гама от млечни продукти на фирма “Пършевица”, които се произвеждат високо в планината, в екологично чист район. Там се отглеждат и дребните животни – кози и овце.

Фирмата от десет години не изкупува мляко от други ферми. Продуктите са изработени от мляко собствено производство,  минало тестове за качество.

Растениевъдството също е на високо ниво, въпреки аномалиите на климата в тази част на страната.

Запознайте се с това екологично стопанство, което е поело отговорност за качеството на млечните продукти, които предоставя на своите клиенти.

Предполагаме, че вече се сетихте, собственик на фирмата е инж. Димитър Зоров, който заедно с грижите по производството, участва активно в живота на земеделците и в момента е председател на няколко организации.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here