Световното първенство се отлага

0

време за прочит: 3 минути

Govedovad.com – Световното първенство за млечни продукти се отлага. Това първенство трябваше да се проведе в Медисън-САЩ. Ако някой си мисли, че на изложението се събират хора, да погледат хубави животни и похапнат бургери с бира, просто се лъже.
На такива изложения обикновено се печелят милиони долари. Как мислите, че индустрията – производство на сперма, генетични анализи, ДНК и десетките признаци, които се обсъждат и много други, се прави в името на фермера. Много се лъжете, това се прави в името на бизнеса и като правило фермера плаща. Къде другаде, ако не на такива изложения по-добре може да се популяризират достиженията на науката.
Краят на изложенията са най-чакани, защото тогава се провеждат търговете, продават се телета за по стотина хиляди евро, ембрионите за още повече. За програмите и ноухаото, няма да говорим при какви цени се продават. Така че, просто не е възможно това първенство да се пропусне независимо отлагането му.
Съвсем нормално беше, водеща фирма в репродукцията да вземе организацията и това е STgenetics®

Отново революция в генетиката

която познава цялата отдаденост и упорита работа в сектора.
STgenetics® с гордост обявява, че World Dairy Championship, ще има онлайн шоу за всички породи, което ще се проведе на 30 ноември 2020 г. до 2 декември 2020 г.

Всяка порода ще има свое собствено шоу, което ще бъде представено на живо. Всички записи трябва да бъдат бъдат предадени  от 5 октомври 2020 г. до 2 ноември 2020 г. Съдии ще очакват видиото с животните да бъде подготвено и показано, точно както биха го направили за реалното шоу.
STgenetics® вярва, че това ще бъде възможност за животновъдите и изложителите, все още да предлагат своята генетика на международните почитатели, само чрез онлайн платформа. 

STgenetics® е световен лидер в репродуктивните услуги за животни, включително тестирането на сперма, производство на ембриони и геномни тестове.
Като компания STgenetics® непрекъснато предизвиква статуквото на индустрията чрез наука, изследвания, технологично развитие и програми. Много от неговите утвърдени и някои от последните иновации, включително SexedULTRA 4M®, EcoFeed®, Chromosomal Mating ™ и FarmFit ™ са пряк принос за млечната индустрия.

Този конкурс, спонсориран от Асоциацията на млечните продукти в Уисконсин, е единствения по рода си конкурс в Северна Америка, тъй като никой друг национален конкурс не включва всички млечни продукти. Това означава, че преработвателите на сирене, масло, кисело мляко, сладолед, извара, течно мляко, сметана, сметана и суроватка имат уникалната възможност да се състезават в престижен национален конкурс за всички млечни продукти. Печелившите компании ще получат безпрецедентната възможност да популяризират и предлагат на пазара своите продукти като „най-добрите от най-добрите“ в Северна Америка.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here