Шоуто на KI SAMEN

0

Време за гледане: 3.04 минути

Govedovd.com и KI SAMEN започват съвместен проект за представяне пред българските фермери- говедовъди, на втората по големина станция за изкуствено осеменяване в Нидерландия.
Специалистите от KI SAMEN са готови да отговарят на всички въпроси, които вие ще им поставите.
Govedovd.com е готов да съдейства за връзка с представители на
KI SAMEN.


От централата на Ки Самен ни изпратиха клип, с най-добрите разплодници отглеждани в станцията

KI SAMEN – практика доказана!

Ако искате да се възхитите в движение на водещите бици в станцията – Букмаркер, Боно, Дуранго, Супраисе,Биг Ред Стар, Платаан и други отделете  3 минути и четири секунди да видите парада на  биковете.

KI SAMEN е най-голямата частна станция за изкуствено осеменяване в Нидерландия.
”Чрез сътрудничество между СИО и животновъдната ферма за да можем да видим резултатите от нашата развъдна програма в съседство. От седалището ни в Нидерландия и чрез дистрибуторската мрежа, която сме изградили, ние продаваме спермата от бикове на всички континенти по света.
Що се отнася до генетиката, нашата философия се основава на доказано практическо развъждане. Холщайн фризийските бикове (HF) са основният ни бизнес, но всъщност ние предлагаме всякакви породи за млечни, месодайни и кръстоски, както Jersey и Brown Swiss. Да не забравяме и нашия белгийски син бик за кръстосване.
Постигаме подобрение на говедата, като използваме най-подходящите бикове за нашите крави, селекция, вкоренена в семейства крави, доказали се в млечни ферми”.

Govedovad.com

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here