Съобщение от Интербул

0

В офиса на Националния съюз на говедовъдите в България (НСГБ),  се получи писмо от Интербул със следния текст.

Скъпи колега,

Поради пандемията Covid-19 трябваше да отложим конференцията ICAR-Interbull за 2020 г. Радваме се, че вече можем да обявим, че следващата конференция на ICAR-Interbull ще се проведе от 26 април до 30 април 2021 г. Това ще бъде виртуална конференция с опция да се  присъства в Световния търговски център (WTC) в Leeuwarden – Нидерландия, при условие, че обстоятелствата до тогава ще позволят.

На присъстващите на място, ще бъдат предложени достатъчно възможности да се „срещнат и поздравят“, да се присъединят към екскурзии и посещения на ферми. Така че, когато ситуацията позволява, ще се погрижим вашето пътуване до Фризия да стане запомнящо се!

Придържаме се към темата и програмата на ICAR-Interbull 2020. Конференцията е посветена на кръговото земеделие и неговото въздействие върху генетиката на животните, записване на данни и управление на говеда / стада.

Конференцията ще започне с Отворена среща на Interbull в понеделник. След това от вторник до четвъртък ще има много интересни сесии на ICAR за въздействието на кръговото земеделие върху развъдните и развъдните цели, скорошни разработки в идентифицирането на животните, анализ на данни, нови възможности чрез анализ на млякото, ново развитие в записването на мляко, възможни приложения на блокчейн в дейности по записване, запис на представянето на кози и овце и върху устройства за вземане на проби . Общото събрание на ICAR и съвместното пленарно заседание на ICAR-Interbull относно кръговото земеделие са насрочени за сряда, 29 април. Всички сесии на ICAR ще бъдат завършени с пленарно приключване. В петък ще имаме втората част от отворената среща на Interbull.

Очакваме участници от цял ​​свят. Тази конференция е от особен интерес за всички, които се занимават с животновъдство, запис на животни и сензорни технологии, както в научните изследвания, така и на ръководни позиции.

Очакваме Ви. Организационен комитет на конференцията.

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here