Къща за телетата

0

Все повече животновъдни сгради, дори и в говедовъдството вече приличат на консервени кутии или молове. Това е тенденция, която сега се развива и набира скорост.

Големият проблем на говедовъдите е отглеждането на телетата. Някъде има заболявания, другаде помещенията за отглеждане са непригодни, единичните клетки във ветровити и студени райони също показват недостатъци. Фирмите непрекъснато предлагат подобрения и в оборудването.

В Канада, както знаем си е доста студено през зимата и фермерите трябва да осигуряват по добри и затоплени помещения за телетата. Виждали сте по снимките, че повечето телета през зимата са със жилетки. В тази връзка Ви представяме как изглежда едно помещение за отглеждане на телетата през студения период на зимата.

Комплектът за телета е идеален за използване в обори, където се иска групово отглеждане. Вертикалните  тръби, на които са закачени вратите, са застопорени в бетонна основа и са неподвижни.. Това позволява да се извади страничния панел, за да се направят  по-големи боксове и да се групирате няколко телета заедно след отбиването им,  преди да бъдат преместени в по-големи боксове. Преградните стени са направени от сглобяеми пластмасови дъски, които могат много лесно да се извадят за да се увеличи големината на бокса. На преградните стени между телетата има мрежести прозорци, които позволяват телетата да се виждат и да комуникират със съседите.Разделителните дъски се премахват бързо и лесно, когато е необходимо.

: • Пластмасови дъски, се фиксират много лесно  в канала на металната греда която е закрепена за стената. Те изработени от неръждаема стомана .

. • Поцинковани двойни стълбове за задържане на отварящата се предна врата и поддържа разделителите на място.

  • Поцинкована двойна поставка за кофи.
  • Издърпайте дръжките на панелите.
  • Идентификационна карта и клип за информация за телета, включени в двойния пост.
  • Две бели кофи за мляко, вода или зърно.
  • Неръждаема стоманена подържаща гривна за кофата

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here