Направиха го: Мляко на таблетки

0

Последните пазарни проучвания показват, че европейските потребители, ползващи ежедневно  млечни продукти, търсят иновации, които могат да направят приготвянето на млечни храни с адаптирано мляко по-удобно.

Става дума за сухото мляко за деца, да се продава под формата на таблетки, които трябва да се разтварят в определено количество вода. Тази иновация ще осигури на родителите точно количество при приготвянето на млечни храни с адаптирано мляко. Новият формат също ще помогне за намаляване на бъркотията и разхищеното на мляко при приготвяне на сместа.

Danone произвежда този формат иновация в свое предприятие в Уексфорд, Ирландия, като част от производствено партньорство с японския производител на храни Meiji.

Патентованата технология за производство на таблети на Meiji използва прости процеси на компресия и овлажняване, без да са необходими добавки, за да се постигне дълготраен продукт. За нас е удоволствие да си партнираме с Danone, за да представим тази иновация в категорията на млечните млека за първи път на потребителите в Европа-казват японците.

източник: Danone

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here