”Зареждаме” самолета с рога от крава

0

Страхотна новина за говедовъдите.
Рогата на кравите може да станат по-скъпи от „бялото злато” – млякото.
«Чаят от кравешки рог е високо ефективен, естествен афродизиак както за жени така и за мъже. Това е средство за щастие без рискове или странични ефекти. Не е необходимо да четете листовката и не трябва да питате вашият лекар или фармацевт. В случай на предозиране просто леко ви унася на сън » –  според етикета върху продукта.

Съставките: Пречистено брашно от рог от швейцарски биологични говеда.  Художничката Кристиане Гиларди казва:
– “Срамно е, че никой не е запомнил митът, че смлените говежди рога увеличават потентността, както се казва например, за същите такива от носорога. Така носорогът вече няма да бъде изтребван, защото ще  има нови рога за производството на алтернативен продукт, а винаги ще има любовници, които се нуждаят от подкрепа, както показва успехът на Виаграта.

Тази утопия  накрая доведе до появата  на чая от кравешки рог. Афродизиакът, който разработих, също трябва да бъде съвременен: за всички полове във всички комбинации. Устойчив, добре поносим и без никакви сериозни странични ефекти “.

Художничката Кристиане Гиларди пуска на пазара и  много специална   своя арт творба със своя продукт „чай от кравешки рог.
50% от приходите от продажби ще бъдат дарени за благотворителни цели.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here