1 част / Геномика шоу: Датски импресии

“Геномика”  ООД – Сливен ни изненадва непрекъснато. Тези момчета, не се спират на едно място. Няма Малдиви, няма остров Доминикана. Има крави, юници, сперма, телета и много мляко.
В края на месец март “Геномика” ООД реализира внос на скоро отелени юници. Забележете, в най-трудния месец за Европа, когато пандемията беше обхванала тотално света. При кравите обаче няма Ковид19, те не чакат, те искат да се хранят, да раждат и да дават мляко.

Два камиона със скоро отелени юници, датска селекция, пристигнаха в България. Животните бяха избрани прецизно лично от управителя на фирмата – д-р Николай Григоров.
Какво сподели той за нашите читатели.
– “Избора не беше труден, защото за подбор имахме много и все добри животни. Направи ни впечатление вниманието, което датските фермери отделят на първотелките – без пресинг върху животните, щадящо хранене в отделна група и млечност до 8000-8500 кг.
Нещата при животните от втора, трета и т.н. лактации са съвсем други. Резултати са между 11000-13000 кг мляко за лактация и са съвсем резонни.
Пазейки животните през най-стресовата 1 лактация. Датските фермери вече удължават живота на кравите до 3.8 лактации, което в съчетание със използването на сексиран материал им позволява да ни продават юници и крави. Импресията е страхотна”.

Ако искате по-подборна информация за това как да си внесете добри и качествени животни, обърнете се към фирма
“Геномика”ООД,
д-р Н.Григоров
08856607743


импресия“-терминът е въведен за първи път в изобразителното изкуство, от френския художник Клод Моне, който озаглавява една своя картина от 1872 г. „Импресия. Изгряващо слънце“. Използва се в смисъла на живописен или графичен ескиз, чрез който художникът отразява свое моментно впечатление. Оттук идва и името на течението в изобразителното и други изкуства, известно като импресионизъм.[1

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here