7-ма международна конференция за “Справедливо мляко” в Люксембург

0

На 2 юли 2021 г. в Етелбрук, Люксембург ще се проведе 7-ма международна конференция за “Справедливо мляко” в Люксембург. За съжаление, гледайки плаката за конференцията не можахме да видим нашето знаме, което означава, че нямаме представител в тази организация.

Какво се казва в Поканата за участие:

Fairkoperativ и Европейският съвет по млякото се радват да ви приветстват на 7- мата международна конференция за справедливо мляко, която ще се проведе на 2 юли 2021 г. в Етелбрук, Люксембург.
С марката “Fair Milk” производителите на мляко поеха отговорността и бъдещето си в свои ръце. Чрез закупуване на “Fair Milk”, производителите на мляко получават цена, покриваща разходите. Инициативата “Справедливо мляко” вече съществува в няколко европейски държави.

На конференцията ще имате възможност да се запознаете с различните проекти и широката гама от продукти, както и да обсъдите с производителите на “Fair Milk” много наболели въпроси. Акцент в конференцията ще бъде церемонията по награждаването на „Златната Файроника“. Наградата се връчва на политици, фермери и заинтересовани страни от гражданското общество, за да се признае изключителните усилия за устойчиво производство на мляко.

По организационни причини ви молим да потвърдите присъствието си, като изпратите имейл на: office@europeanmilkboard.org
или
danielle.warmerdam@fairmellech.lu .

Езиците на конференцията са немски и френски.

Очакваме Ви с нетърпение да Ви приветстваме на конференцията и да Ви представим тези вълнуващи проекти.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here