ДИАЛОГ – МЛЯКОТО НА БЪЛГАРИЯ

Производството на мляко и млечни продукти в България е в състояние на застой и е изправено пред големи предизвикателства.
Икономически. Социални. Политически. Законодателни.

Подобна промяна също изисква преориентация.
Преориентацията е успешна, когато се поставят важни въпроси и търсенето на отговори се извършва в честен диалог и включва всички засегнати.

Задължително трябва да има цел: Да допринесе за преориентацията и препозиционирането на млечната индустрия. Чрез обективна информация, оживена дискусия, искрен размисъл.

Не познаваме никакви бариери, освен тази на небрежността.

Ние изискваме уважение и го носим със себе си. Ние предлагаме определянето: За общо търсене на обвързващи стойности. За преструктуриране на производството, преработката и продажбите на най-ценната и универсална храна в света: мляко .

Учете се от фермери, експерти по животните, специалисти по млечни продукти. Нека разберем какво ви притеснява или какво ви липсва. Заедно ще обсъдим „ценностната система на млякото“.
Без претенции за окончателност.
Но с претенцията за ангажираност.

Турбуленцията на пазарите постави млечната индустрия в заглавията. Много теми се обсъждат много противоречиво – и често не се разбират от някой, който не е специалист. В този момент ние разглеждаме текущите въпроси, които да поставят пръста ви там, където може да ви боли, а не просто ласкае.
Винаги сме отворени за предложения.

Ако мислите, че по-горният текст сме го написали ние, просто се лъжете. Това е експозето на един проект в Германия наречен

„Диалог мляко”.

Проект от какъвто се нуждаем и ние в момента. Ще се опитаме да дадем началото и да сме близо до нашите фермери, а те да контактуват със своите колеги.

Разбира се, че търсим спонсор за разширяване на проекта, но по-важното е да се почне, че фермерите има много какво да кажат и още повече да научат.

Днес, като начало беше монолог, но се надяваме да е за първи и последен път.

Добре дошли на страницата на ДИАЛОГ – МЛЯКОТО НА БЪЛГАРИЯ.

GOVEDOVAD.COM

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here