На пазар в Rancho.bg

След като посетихме фермерския пазар в гр.Сливен, решихме да посетим и „пазара” за животни, който ни предоставя сайтът  www.Rancho.bg

Всъщност е много лесно. Не е необходимо да се качваш на колата, да търсиш място за паркиране, да обикаляш клетките. Да констатираш, че си забравил чадъра, а дъжда започва да вали. Тук всичко е много лесно. Наливаш си чаша бира. Цигара не може, защото уж нали водим борба против тютюнопушенето. Сядаш на диванчето под климатика, пускаш компютъра или телефона и набираш www.Rancho.bg

Следва иконата на което пише – какво животно искаш да си купиш.

Rancho.bg е вече при вас

Ние искаме  да си купим заек. Натискаме реда, на който пише – зайци. Пред нас веднага излизат две обяви за продажба на зайци – едната явно за разплодни зайци от Калифорнийската порода при цена 7 лева за кг и друга картинка със зайци за клане при цена от 25 лева.

Решавам да зарадвам и детето с домашен любимец. Намирам  иконата – кучи, и започвам да преглеждам предлаганите. Появяват се кучета от няколко породи, за които освен адрес за връзка, по някой път има цена  и пълно описание за самото куче.

Разглеждам и „склада” за говеда и овце, може да реша да направя и ново попълнение на за фермата.

След като се разходих из www.Rancho.bg, е си “напазарувах” любимци, си тръгвам с намерението другата събота отново да разгледам новите предложения за продажба.

Посетете и вие  www.Rancho.bg, предложете вашите животни за продажба или си купете това което ви трябва.

 

 

 

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here