Разглеждам животните в rancho.bg

Както вече разбрахте rancho.bg е първия специализиран сайт за продажба на животни, като сделката се осъществява пряко между купувача и продавача.

Ние заедно разгледахме сайта и идва време да разгледаме и животните. Сега е най-подходящото време да направите това, защото агнета и ярета за разплод се купуват именно по това време.
Агнета се отбиват всеки ден и започва предлагането им. По същия начин стой въпросът със зайците – сега е момента да се заплодят, с пилетата, прасенцата и цялата гама от животни, намерили място в страниците на rancho.bg.

Трябва само да натиснем стрелката върху rancho.bg за да влезем във „фермата“ с животни. Поставяме стрелката върху квадратчето преди надписа “Какви животни искаш да купиш” и пред вас излизат трите основни „помещения“ с животни:

  • Селскостопански животни – тук са събрани девет вида селскостопански животни – от говедото, през свинята до патката.
  • Домашни любимци – тук са все още само кучето и котката, но чакат ред хамстери, морски свинчета и още много други.
  • Други животни – тук има десет вида животни и започват от пчелите, през раците за да се стигне до жабите.

Ако натиснем върху думата “говеда” и пред нас, излизат наредени едно зад друго телетата, които се предлагат за продажба. Повечето от тях имат снимка, порода и малка характеристика за животното. Отразени са килограмите на животното, местоположението на фермата, включително и карта на пътищата за да знаете как да стигнете до нея. Също така има и цена посочена от продавача или пише по договаряне. Разбира се и телефон за връзка. Последната е екстра и осигуряване транспорт за предвижване на животните.

Преди да почнете да разглеждате животните задължително натиснете полетата с имена “Какво е rancho.bg”, “Вход”, “регистрация”. Всичко е много лесно и става бързо.

Вече разгледахме както сайта rancho.bg така и животните.

Следва да  се запознаем, какво точно  е това rancho.bg.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here