Директно от Брюксел – Нашите фермери

На 20-21.04 бяхме на две работни срещи в Европейския парламент, като имахме възможността да се срещнем с председателя на земеделска комисия г-н Норберт Линс, както и с г-жа Мюлер, която представляваше Комисаря по земеделие.
🐓 Представихме цялостната палитра от проблеми на животновъдите в България и по конкретно от моя страна, на индустриалното животновъдство.
✅ Обяснихме, че животновъдството в България се състезава на неравна писта с другите страни членки.
✅ Обещаха да предвижат нашите въпроси и предложения за дискусия в земеделска комисия и да ни отговорят писмено на нашите въпроси.
✅Бе направено предложение от тяхна страна да дойдат на посещение в България, за да помогнат с решаването на тези казуси.
✅С това действие очакваме да помогнем на Министъра на земеделието г-н Иван Иванов, за да решим проблемите на индустриалното животновъдство и да се подпомогнат стопаните в най-кратък срок.

1 КОМЕНТАР

  1. Да за индустриалното животновъдство може и да се погрижат бюрократите от ЕС…. Но гръбнакът на животновъдството семейната ферма кой ще се застъпи за нас…. Пратили представители на олигархията в животновъдството и те ратуват за 200-300 големи “индустриални” ферми, а останалите десетки хиляди животновъда да го духат….

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here