Когато грешим – да коригираме грешките. Торищата

Румънският „кинжал“, евродепутатът Даниел Буда отново застана в редиците на фермерите. Това се разбра от неговото изказване направено по Agro TV. 

 – Малките ферми са гръбнакът на селското стопанство. Без тези малки ферми селото би изчезнало, – казва румънският евродепутат Даниел Буда (ЕНП). – В същото време има лоши закони, които удрят гръбнака на земеделието и селото, става дума за законодателството за оборски тор. 

Имам голямо предизвикателство и голяма болка, свързана с тези бетонни платформи /регламентираните торища/, които все още изискваме и то при положение, че във Франция, Германия, Белгия, торта е съхранена много добре в края на двора на земята където престоява 6 месеца след извършване на мацерацията /Размекване на тъкани поради продължително въздействие на течности./. Трябва също да гледаме какво правят другите в другите държави, да не сме по-католици от папата, по отношение на прилагането на европейското право и ако сме приели лош закон, не трябва да се страхуваме да го коригираме в крайна сметка .

Ние сме политици, които живеем в реалностите около нас и трябва да адаптираме отново политиките си. И накрая, да разпознаем кога грешим и да коригираме грешките, които направихме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here